Lid van:

Geregistreerd bij:

Wie ben ik?

Ik ben Jan Verbeek (1960). Na eerst ruim vijf jaar te hebben lesgegeven in het speciaal onderwijs, heb ik daarna 17 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Momenteel geef ik les op het voortgezet onderwijs.

Na een periode van burnout en bezinning kwam ik middels gesprekstherapie, kunstzinnige therapie en andere ondersteuning tot het besluit om de studie Integratieve Psychotherapie te gaan doen aan de Nederlands Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik heb deze studie inmiddels met succes afgesloten en ik ben beŽdigd in het voeren van therapie.

In januari 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Een praktijk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Mijn professionaliteit houd ik bij door interesse en bestudering van de psychologie en door het volgen van na- en bijscholing.

In mijn praktijk schenk ik aandacht aan alle aspecten van het menszijn (de emotionele, fysieke, cognitieve, gedragsmatige, sociale en spirituele lagen van de mens). Ik richt mij samen met de cliŽnt op de klachten die van invloed zijn op het dagelijks functioneren en op zaken die voor een persoonlijke ontwikkeling van belang zijn.

In mijn werk staat aandacht, veiligheid en vertrouwen, humor en creativiteit centraal. Ik vind het belangrijk om in gelijkwaardigheid te werken.

 
T 072 5641627 | M 06 14383666 | info@praktijkjverbeek.nl