Lid van:

Geregistreerd bij:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Mijn praktijk is eenvoudig te vinden in Heerhugowaard. Heerhugowaard ligt ten noordoosten van Alkmaar (Noord-Holland). Bent u eenmaal op de ring rondom Alkmaar dan volgt u de borden richting Heerhugowaard.

Vanuit Alkmaar via de Ommering volgt u de N242, dit is de provinciale weg die overgaat in de Westerweg richting Heerhugowaard. U gaat dus steeds rechtdoor; voorbij het tuincentrum en het benzinestation aan uw rechterhand. Dan gaat u rechtsaf bij de stoplichten, de Westtangent op en bij de eerste stoplichten rechtdoor. Bij de tweede stoplichten linksaf de G. Rietveldweg in en direct de eerste afslag rechts, de W.M. Dudokweg inrijden. Vervolgens rechtdoor; de W.M. Dudokweg gaat over in de Bevelandseweg. Aan het einde van deze weg ziet u aan uw linkerhand Het Zakenstation. Hier is de praktijk gevestigd. (Stationsplein 99, unit 209)

Vanuit Langedijk gaat u richting Heerhugowaard. U gaat over de Broekhornerbrug en u volgt de Broekerweg tot aan de stoplichten. Hier gaat u rechtdoor de Zuidtangent op. u gaat over het spoor en neemt dan de eerste afslag rechts. U rijdt dan de Bevelandseweg op en ziet vrijwel direct aan u rechterhand Het Zakenstation.

Stationsplein 99, unit 209 is een unit in Het Zakenstation en bevindt zich op de eerste verdieping (niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers). De praktijk vindt u tegenover de receptie aan de overkant en wordt aangeven met een naambordje bij de deur (praktijk J.Verbeek). U moet zijn bij ingang B (deze B staat boven de deur). Er is een parkeergelegenheid op eigen terrein. Op rijden tot aan de slagbomen (deze gaan dan open en u kunt verder rijden).

Het Zakenstation is een bedrijfsverzamelgebouw op zo'n vijf minuten lopen vanaf het station Heerhugowaard.


Grotere kaart weergeven
 
T 072 5641627 | M 06 14383666 | info@praktijkjverbeek.nl